Lördagens shopping.

Idag var vi då båda lediga efter en veckas arbete. Vi skulle först till Maxi för att göra veckans matshopping. Blev även två kokböcker, en om kyckling och en om pasta.

Vi gick in via Systemet och köpte lite dricka till kvällen, sedan åkte vi vidare till  Ersboda för att handla på bl.a. JULA. Vi åkte dock först till Intersport för att se om Daniel skulle hitta ett par skor och kanske en jacka. När vi kommer ut från Intersport så är bakrutan på bilen trasig. en bit är borta och hela rutan är sprucken och kan rasa ihop när som helst. Vi slänger filten vi har i bilen över  alla matkassarna i bakluckan då vi visste att rutan skulle rasa ihop.

Och det gjorde den, i första guppet påväg till JULA. Då låg allt glas i bilen, och så hängde den lilla vingen bara rakt ner tillsammans med bakvindrutetorkaren.

På JULA skulle vi handla ett nytt duschset (stång, fästen, slang och handtag) men det blev även silvertejp och en pressenning.

Nu är den temporärt fixad med en pressenning över och lite tejpad såden inte lossnar så lätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>