Konstig mat.

Tänkte berätta lite om det konstiga som lufthansa bjöd på. Första flyget fick vi typ en mini calzone. Det var pizzadeg, tomatsås, ost och champinjoner. Var ganska god om inte degen varit ogräddad. Smakade typ ogräddat pinnbröd. Däremot så bjöd de på bra drycker. Det fanns öl, vin, tomat-, apelsin-, äpplejuice, cola, vatten och bubbelvatten att välja mellan. Och det var gratis! :)

20110403-072734.jpg

20110403-072822.jpg

På flygplatsen i Frankfurt så fick vi gå i en jätte lång gång. Säkert 1km lång med två rullband. Fick upp en bra hastighet på den. :)

På flyg två fanns samma alternativ till drycker, men de gick endast en gång genom capinen. De bjöd även på nåt ”fika” mandarin kaka. Var som sockerkaka, med mandariner nötter och nån ost i. :/ konstig. Föll inte riktigt mig i smaken.

När vi sedan landade på Fiumicino tog vi taxi till hotellet. Blev 47€. Helt ok med tanke på att vi är 5 pers och bussen/tåget hade kostat 8€/pers /1 5€/pers.

Oj vad hungrig jag blev nu. Tänktestiga upp om 30 min för frukost. Ca 9:30 traskar vi iväg mot colosseum och Forum Romanum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>